Probabil cel mai batran angajat din Romania este un cioban in varsta de 99 de ani, care are carte de munca de numai 9 ani, chiar daca munceste de mic copil.

Nici la aceasta varsta Stefan Gros nu vrea sa se lase de munca. Are concediu doar in timpul iernii, cand oile sunt la stana.

Batranul din Hunedoara declara ca asteapta cu nerabdare luna februarie, atunci cand se va intoarce la cele 2.000 de oi pe care le pastoreste, arata Digi24 citat de Ziare.com. Cat e cu ele isi umple timpul cantandu-le.

"Gandesti ca m-am urat de la un timp. Nu m-am urat, deloc, deloc, deloc", povesteste el sfatos.

Intrebat ce-l tine in viata si care e reteta longevitatii, oierul raspunde: "De mic copil, vara am fost numai la munte. Si aerul ala curat, apa aia rece ca lacrima din ochi... Acum, la etatea asta, stau la munte, iar cand viu acasa parca is in stare sa o iau la fuga cu unul tanar. Vara, trei luni de zile mananc numai branza si unt si mamaliga".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.