Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis respingerea propunerii PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh sa ocupe functia de premier, reactia presedintelui PMP, Traian Basescu, nu a intarziat sa apara, scrie antena3.ro.

"Respingerea de catre Presedintele Romaniei a propunerii pentru functia de Prim Ministru nu trebuie sa declanseze o batalie a orgoliilor. Dragnea si Presedintele Iohannis au obligatia sa gaseasca imediat o solutie. Fac precizarea ca, in noua nominalizare, ca de altfel si in noul guvern, nu au ce cauta oameni controlati de Serviciile Secrete. Nu este momentul unui razboi politic inutil intre Dragnea si Iohannis. Trebuie scos din calcul orice element care ar viza suspendarea Presedintelui.

PS. Maestre Cristoiu, va asigur ca sunteti in greseala atunci cand presupuneti ca m-au influentat Serviciile. Nu am avut nicio discutie cu niciun reprezentant al Serviciilor in ultimele luni", a scris fostul sef de stat pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.