Un cod galben de vant, vijelii si ninsoare este in vigoare in nord-est, Muntenia, Oltenia si centrul tarii, pana marti dimineata, anunta Inspectoratul General al Politiei Romane.

Politia Romana avertizeaza ca in noaptea de duminica spre luni, la ora 2.00, a intrat in vigoare un cod galben de vant, vijelii si ninsoare in nord-est, Muntenia, Oltenia si centrul tarii. Avertizarea este valabila pana marti, la ora 8.00.

Potrivit ANM, luni dimineata mai sunt in vigoare doua atentionari nowcasting de vant puternic in zona de munte a judetului Caras-Severin si de burnita care determina depunerea de polei in zonele de campie ale judetelor Satu Mare si Maramures.

Astfel, in zona de munte a judetului Caras-Severrin este valabil, pana la ora 14.00, un cod galben de intensificari ale vantului care, la rafala, vor depasi 80-90 km/h, la peste 1.800 de metri altitudine, viscolind ninsoarea si determinand reducerea vizibilitatii sub 50 de metri.

De asemenea, in zonele de campie ale judetelor Maramures si Satu Mare este valabil pana la ora 9.00 un cod galben de burnita care determina depunerea de polei, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.