Aproape 600 de calatori au fost prinsi fara bilet in trenurile controlate de politisti in ultimele patru zile, iar alti 157 au fost amendati pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Potrivit Politiei Romane, in urma controalelor facute de politistii de la transporturi, in perioada 20-23 decembrie, in trenuri si in statiile de cale ferata, au fost constatate 22 de infractiuni.

Politistii au prins in trenuri, in cele patru zile, 587 de calatori care nu aveau bilet sau abonament, acestia fiind pusi sa plateasca bilet la pretul de taxare din tren.

De asemenea, politistii au dat 282 de amenzi, in valoare de aproape 60.000 de lei si au confiscat bunuri de peste 4.200 de lei, a precizat Politia Romana.

Dintre cele 282 de amenzi, 157 au fost date pentru tulburarea ordinii si linistii publice, 53 pentru la incalcarea normele privind transportul pe calea ferata si opt pentru activitati comerciale ilicite, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.