Doua persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite, in urma unui accident rutier produs, vineri dimineata, in judetul Mehedinti, in care au fost implicate doua microbuze cu pasageri.

Accidentul a avut loc pe Drumul National 6, la iesirea din localitatea Butoiesti catre Strehaia, unde doua microbuze cu pasageri s-au ciocnit.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mehedinti, Raluca Tirca, a declarat pentru News.ro ca, in urma accidentului, doua persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite.

Cinci dintre raniti au fost transportati la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, iar ceilati zece la spitalul din Filiasi.

Patru dintre persoanele ranite au ramas incarcerate, fiind scoase din masini de catre pompieri.

Autoritatile au declansat planul rosu de interventie, la fata locului intervenind patru echipaje SMURD, o autospeciala de descarcerare si patru cu apa si spuma, precum si sase salvari de la Serviciul Judetean de Ambulanta.

Conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane, accidentul s-a produs dupa ce unul din microbuze a patruns pe contrasens.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.