Curtea de Apel Bucuresti a inlocuit, marti, masura arestului la domiciliu cu controlul judiciar pentru medicul Gheorghe Burnei, dar i-a interzis sa profeseze la Spitalul “Marie Curie” si sa paraseasca tara, decizia fiind definitiva.

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au admis contestatia formulata de Gheorghe Burnei si au dispus ca medicul sa fie cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de 15 fapte de luare de mita.

Instanta a dispus ca, in perioada controlului judiciar, Gheorghe Burnei sa nu exercite profesia sau sa nu desfasoare activitatea in exercitarea careia a savarsit faptele, respectiv in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta de Copii “Marie Curie”, scrie News.ro.

Gheorghe Burnei are interdictie sa paraseasca tara si este obligat sa se prezinte la Politia Sectorului 4 in zilele stabilite prin programul de supraveghere. De asemenea, el este obligat sa mearga la Parchetul Tribunalului Bucuresti si la instanta ori de cate ori este chemat, dar si sa anunte daca isi schimba locuinta.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva.

Citeste si:

Chirurgul Gheorghe Burnei, audiat de politisti pentru experimente neautorizate pe copii si luare de mita

Cazul Gheorghe Burnei obliga parintii copiilor sa cumpere proteze de la firma care ii platea vacantele

Gheorghe Burnei le-a implantat unor copii fragmente de oase de vita

Scrisoarea unui ortoped din Franta, fost rezident al medicului Burnei: "Era obsedat sa inventeze ceva"


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.