P3, investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietati pan-europene de logistica, a castigat prestigiosul premiu pentru „Tranzactia anului in domeniul industrial”, in cadrul celei de-a noua editii a Galei Premiilor CIJ, care a avut loc pe data de 8 decembrie a.c. P3 a primit aceasta distinctie ca urmare a incheierii contractului prin care Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, si-a extins cu 30.000 m2 spatiul inchiriat in P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din Romania.

P3 a avut doua nominalizari pentru acest premiu: una pentru inchirierea a 14.800 m2 catre Altex, unul dintre cei mai mari retaileri de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, si a doua pentru tranzactia castigatoare, cei 30.000 m2 inchiriati de Carrefour.

Contractul castigator a fost inceput in 2015 printr-o pre-inchiriere semnata cu Carrefour, ca parte a unui acord care prevedea realizarea de catre retailer a unui hub logistic de 81.000 m² in P3 Bucharest. Noul complex Carrefour include un depozit existent si un spatiu Build-to-Suit (BTS) frigorific, de 15.000 m².

Aceasta a fost prima dezvoltare de tip BTS realizata de P3 in Romania de la achizitia P3 Bucharest, la inceputul lui 2015. Lucrarile de constructie au inceput in octombrie 2015 si au fost finalizate in august 2016.

Potrivit unui comunicat remis 9am, P3 a colaborat indeaproape cu Carrefour si a analizat diferite solutii tehnologice moderne, inclusiv iluminarea cu LED, management-ul alimentarii cu apa, izolarea eficienta energetic (etansare in depozitul frigorific) si un sistem complet de management al cladirilor pentru a reduce costurile operationale si impactul negativ asupra mediului inconjurator. Spatiul a fost proiectat special pentru a se adapta nevoilor de modificare ale Carrefour, inclusiv in sensul de a putea fi extins.

“Suntem onorati sa primim acest premiu! Este o realizare importanta si o recunoastere a eforturilor noastre continue de a le oferi clientilor nostri cladiri de inalta calitate, construite dupa standarde de generatie viitoare, menite sa respecte criteriile stricte de mediu impuse la nivel european si sa eficientizeze costurile operationale. Nu exista nicio satisfactie mai mare pentru noi decat sa vedem cum solutiile noastre integrate si excelentele servicii de client ajuta la cresterea afacerilor chiriasilor nostri”
, a declarat Blake Horsley, Country Head al P3 Romania.

Citeste si:
Stil ecvestru la Karpatia Horse Show: clasic chic! Ce premii poti...
Stil ecvestru la Karpatia...

Gala Premiilor CIJ Romania 2016 a fost organizata de CIJ, cea mai importanta publicatie de real estate din Europa Centrala si de Sud-Est, si este cel mai longeviv eveniment de decernare de premii pentru industria imobiliara din Romania. La editia din 2016 au participat aproximativ 350 de CEO, directori si profesionisti din cadrul celor mai importante companii de pe piata autohtona de profil.

P3 detine, in prezent, 305.000 m2 in 11 cladiri in parcul logistic P3 Bucharest. Acesta este pozitionat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucurestiului si in imediata apropiere a soselei de centura, ceea ce permite accesul facil catre cele sase sectoare ale capitalei, catre Aeroportul International Henri Coanda, situat la 22 km distanta, si catre autostrada A2. P3 a finalizat recent constructia a trei noi cladiri in P3 Bucharest Park si are in plan continuarea extinderii atat in parcul din capitala, cat si in zonele de centru si de vest ale Romaniei.

Citeste si:
Sebastian Dobrincu va participa la Survivor. Ce va face cu premiul...
Sebastian Dobrincu va...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.