Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris, marti, pe Facebook, ca atentatele de la Berlin, Ankara si Zürich arata ”cat de expusi suntem in fata valului de ura si violenta”, intr-un astfel de context international Romania avand nevoie de stabilitate.

Evenimentele de ieri de la Berlin, Ankara si Zürich arata cat de expusi suntem in fata valului de ura si violenta. Exprim sincere condoleante familiilor indoliate! Cu atat mai mult, intr-un astfel de context international, Romania are nevoie de stabilitate”, a subliniat Liviu Dragnea.

Un camion a intrat in multime luni, in jurul orei locale 20.00 (21.00, ora Romaniei), in piata de Craciun organizata langa Gedächtniskirche, Biserica Amintirii, in centrul fostului Berlin de Vest, langa Kurfürstendamm.

Bilantul dramei a crescut in noaptea de luni spre marti la 12 morti si 48 de raniti, dintre care mai multi se afla in stare grava.

Tot luni seara, ambasadorul rus in Turcia a fost asasinat in timp ce vizita o galerie de arta din Ankara.

Totodata, trei persoane au fost impuscate luni seara intr-un atac in apropiere de Centrul Islamic din metropola Zurich.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.