Dupa ce a fost adus vineri in fata judecatorilor pentru a se judeca contestatia sa la decizia instantei de a-l aresta preventiv, Curtea de Apel Bucuresti a decis respingerea acesteia, informeaza romanialibera.ro.
Magistratii au respins contestatia fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, urmarit penal pentru luare de mita si delapidare. Drept urmare acesta va ramane in arest preventiv

Decizia este definitiva.

Anchetatorii au ridicat din Spitalul Malaxa, la sfarsitul lunii noiembrie, documente referitoare la contracte de achizitii, iar Agentia Nationala de Integritate verifica daca exista diferente nejustificate intre averea dobandita de Florin Secureanu si veniturile realizate de acesta in perioada in care a condus Spitalul "Nicolae Malaxa”.

Secureanu a fost demis, in 29 noiembrie, de primarul Capitalei, dupa ce Gazeta Sporturilor a relatat ca acesta scoate bani din bugetul unitatii medicale in baza unor facturi fictive emise catre o firma din Iasi care este dizolvata din vara anului trecut, decontand inclusiv inmormantari ale rudelor unor cunostinte din Primarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.