Un barbat de 59 de ani, internat la Institutul Oncologic Bucureşti, s-a aruncat de la etaj, miercuri, în jurul orei 12:00.

Barbatul suferea de cancer in faza terminala si era internat la Institutul Oncologic din Bucuresti. Miercuri, in jurul orei 12:00, omul, satul de durere si neputinta, s-a aruncat de la etajul sase in vazul tuturor. El a cazut in curtea interioara a spitalului si a murit pe loc, la impactul cu solul.

"Un pacient de sex masculin, de 59 de ani, care era internat cu afecţiune oncologică în stadiul IV (ultimul stadiu de evoluţie al bolii), internat în principal pentru îngrijire paleativă pe una din secţiile de oncologie medicală aflată la etajul 6 al IOB, s-a aruncat pe fereastra salonului unde era internat, în jurul orei 12,00. Când a ajuns un medic de la ATI să-i acorde primul ajutor, a constatat decesul", a declarat Simion Laurențiu, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.