Romanii au votat pentru PSD si pentru ca Liviu Dragnea sa fie premier. Asta crede Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. Intr-un mesaj pe Facebook, aceasta spune ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa se obisnuiasca: presedintele PSD va fi prim-ministru.
Gabriela Firea: „Personalitatea politica cea mai indreptatita sa fie premier al Romaniei este presedintele PSD, Liviu Dragnea - vicepremier si ministrul Dezvoltarii in Cabinetul PSD. Victoria istorica a PSD in alegeri se datoreaza romanilor care cred in Programul nostru de guvernare, dar acest document programatic nu ar fi existat fara implicarea presedintelui PSD si fara spiritul de echipa pe care l-a imprimat. S-a muncit cu mare bucurie pentru a face bine oamenilor. Pentru solutii si idei valoroase. (...) Din punctul meu de vedere, romanii au dat un vot clar pentru Liviu Dragnea - premier, PSD partidul invingator! Cu aceasta formula trebuie sa mergem la Palatul Cotroceni! Justitia nu a interzis, prin sentinta, dreptul de a alege si de a fi ales al domnului Dragnea. Presedintele tarii trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca cea mai legitima persoana pentru a conduce guvernul si pentru a aplica Programul de guvernare apreciat de romani este presedintele PSD. Succes, Domnule Presedinte Liviu Dragnea! Sigur veti conduce un guvern eficient, atent la nevoile romanilor!”, transmite Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.