O femeie din localitatea ieseana Voinesti, membra in comisia unei sectii de votare din localitate, a votat si pentru sotul ei, Biroul Electoral Judetean sesizand Politia Judetului Iasi pentru vot multiplu.

Reprezentantii BEJ Iasi au declarat ca exista o sesizare privind un incident produs in localitatatea Voinesti, judetul Iasi, unde o femeie, membra in comisia unei sectii de vot, ar fi introdus in urna doua buletine de vot.

Femeia a spus ca ar fi votat si pentru sotul ei, care nu s-a putut deplasa la sectia de votare la care era arondat.

Potrivit reprezentantilor BEJ Iasi, sesizarea a fost trimisa catre Politia Judetului Iasi, care va face cercetari pentru vot multiplu.

In judetul Iasi, 747.609 de persoane sunt asteptate la urne, pana la ora 10.45 votand 49.733 de alegatori, adica 6,65%. Se inregistreaza o prezenta mai ridicata in mediul urban, iar in multe sectii din municipiul Iasi prezenta trece de 10 la suta.

Judetul Iasi va avea 17 parlamentari in urma scrutinului din 11 decembrie, cinci senatori si 12 deputati.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.