Politia Capitalei a fost sesizata, cu putin timp in urma, prin sistemul de urgenta 112, de existenta unui colet suspect in Piata Constitutiei din Bucuresti, zona de desfasurare a Targului de Craciun. Politistii si pirotehnistii prezenti la fata locului fac verificari amanuntite, anunta IGPR.

UPDATE Controlul pirotehnic din Piata Constitutiei s-a incheiat. Politistii nu au gasit niciun colet suspect.

In urma cu putin timp, dispeceratul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizata prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta 112 despre existenta unui colet suspect in Piata Constitutiei, zona de desfasurare a targului specific de Craciun, potrivit IGPR.

Politistii si pirotehnistii prezenti la fata locului fac verificari amanuntite, mai transmite IGPR, care precizeaza ca, pana in acest moment nu s-a gasit nimic suspect.

Politistii mentioneaza ca persoana care a facut apelul la 112 si-a inchis telefonul. "Recomandam cetatenilor sa respecte indicatiile politistilor aflati la fata locului", mai transmit reprezentantii IGPR.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.