Politistii bucuresteni au recuperat trei kilograme de aur sustrase din gestiune de angajata unei case de amanet.

Politistii bucuresteni au recuperat, sambata, aproximativ trei kilograme de bijuterii din aur, in valoare de circa 100.000 de euro, sustrase din gestiune de angajata unei case de amanet, anunta Politia Capitalei.

Femeia, de 28 de ani, si-ar fi insusit bijuteriile de aur pe care le avea in gestiune, inlocuindu-le cu bijuterii fara valoare. Ulterior, ea a amentat bijuteriile la zeci de case de amanet. Pe numele tinerei a fost deschis un dosar de delapidare.

"Bijuteriile sustrase au fost valorificate, prin intermediul a catorva zeci de contracte de amanet, incheiate cu mai multe societati comerciale, atat pe numele banuitei, cat si pe numele unor persoane cunoscute de catre aceasta", precizeaza politistii.

Ei arata ca, in urma investigatiilor, a fost identificata si ridicata cantitatea de circa trei kilograme de bijuterii din aur, in valoare de aproximativ 260.000 de lei.

Prejudiciul creat prin savarsirea infractiunii este estimat la 100.000 de euro, mai spun politistii.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.