Militarul gasit impuscat in cap, marti noapte, de catre un coleg de-al sau, in unitatea de la Cincu, din judetul Brasov, a trecut testarile psihologice de anul acesta, fiind declarat apt. Procurorii militari iau in calcul varianta unei sinucideri sau a unui accident.

Caporalul Toma Pirau a fost gasit impuscat in jurul orei 21.00 de catre un coleg. El avea o plaga la cap produsa de arma din dotare.

Parchetul Militar Brasov a declansat o ancheta in acest caz, iar surse din randul anchetatorilor au declarat ca este luata in calcul varianta sinuciderii sau a unui accident. Militarul nu avea rani pe corp care sa indice ca ar fi fost atacat.

”Marti, in jurul orei 21.00, caporalul Pirau Toma de la UM 01495 Cincu, in varsta de 28 de ani, a fost gasit impuscat mortal cu arma din dotare, in postul de paza. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Brasov, iar evenimentul este cercetat de o comisie constituita la nivelul unitatii. Militarul a fost verificat psihologic in anul curent si a fost declarat apt”, se arata intr-un comunicat transmis de Unitatea Militara din Cincu.

Militarul era necasatorit si era angajat in Ministerul Apararii din anul 2009, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.