eMag implineste 15 ani de activitate in Romania si isi rasplateste vizitatorii cu reduceri care ajung la cateva zeci de procente din pretul normal de achzitie. Unul dintre liderii de pe piata de vanzari in online, retailerul anunta promotii care ajung la 2,2 milioane de euro. Ca sa te convingi, intra pe site si fa o lista de cumparaturi cu ce ai nevoie.

Daca iti este greu, am selectat pentru tine cateva produse cu discounturi pe care nu trebuie sa le ratezi, atat de la electronice si electrocasnice, cat si la produse de ingrijire sau cadouri de Craciun.

  • Telefon mobil Huawei P9 – la achizitia acestui produs, primesti atat un card cadou de 10%, dar si un discount suplimentar oferit pe loc printr-un voucher de 10%
  • Laptopul ASUS A556UQ-XX452D are un pret special si il primesti cu livrare gratuita. Produsul se remarca prin procesorul Intel cu tehnologie 14 nm si frecventa 2500 MHz. Display-ul este LCD LED, iar capacitatea RAM 4 GB
  • Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314 face parte din clasa A+++ ceea ce inseamna in primul rand o factura la electricitate mai mica. Are tehnologie 6th Sense (senzorul adapteaza cantitatea de apa, timpul si energia necesare la marimea exacta a incarcaturii.). Capacitatea este de 6 kilograme si ajunge la 1200 de rotatii pe minut. Reducerea este semnificativa: 32%.
  • Espressorul manual DeLonghi EC221.B se cumpara astazi la jumatate de pret. O achizitie care isi amortizeaza investitia in timp, ideala pentru diminetile cand tot ce ai nevoie pentru revitalizare este o cafea inmiresmata. In plus, are dispozitiv de spumare si sistem cappuccino, ca sa iti impresionezi musafirii.
  • Periuta de dinti electrica Oral-B Trizone 1000 se cumpara cu 45% mai ieftin. Este reincarcabila, are curatare 3D, 1 program si 2 capete, dar mai ales recomandata de stomatologi pentru o igiena orala facuta ca un profesionist. In plus, cronometrul integrat in maner te va avertiza daca nu ai dedicat timpul ideal de periaj necesar curatarii dintilor.
  • Daca tot se apropie sarbatorile de iarna, gandeste-te din timp la un cadou practic. Un set Scholl cu pila electronica Velvet Smooth Express Pedi cu particule de diamant, ser intens Scholl Velvet Smooth si crema de zi Scholl Velvet Smooth pentru ingrijirea picioarelor are o scadere de pret de 64%
  • Data viitoare cand ai prieteni in vizita, scoate jocul de societate Kosmos Catan Big Box si surprinde-i cu o alternativa la jocurile pe calculator. Atentie – creeaza dependenta. Le poti mentiona si ca l-ai cumparat cu 47% mai putin decat pretul normal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.