Un barbat din Galati si-a lasat cainele, din rasa Pitbull, sa sfasie o pisica. Totul s-a intamplat in weekend, cand omul a iesit la plimbare cu patrupedul sau.

Cainele, aflat in lesa, a atacat pisica imediat cum a vazut-o, iar stapanul lui nu a facut nimic pentru a-l opri, ba chiar s-a amuzat de situatie. Intrebat de ce a facut asta, omul a avut o explicatie cel putin ciudata, care i-a infuriat pe iubitorii de animale. Drept urmare, el s-a ales cu o corectie fizica pe care nu o va uita prea curand.

Vi se pare normal ca pisicile sa stea in toata Romania asta, asa, libere...? Cainele daca mananca o mata, mata mananca soarecele. Cand o mata mananca soarecele eu pot sa o condamn”, a spus Victor Chiosa, proprietarul cainelui, potrivit Digi24.ro.

Pe stapanul cainelui de lupta il asteapta acum dosar penal pentru cruzime fata de animale.

„Politia Locala Galati s-a autosesizat, vom face verificari in zilele urmatoare. Daca proprietarul va fi identificat il vom da mai departe la Politia Nationala”, spune Aurelia Bogatu Matei, purtator de cuvant Politia Locala.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.