Trupurile neinsufletite a doua persoane, sot si sotie, au fost descoperite, duminica, in locuinta acestora, barbatul fiind gasit spanzurat in baie, iar femeia, aflata intr-o alta camera, avea urme de violenta la cap, una dintre ipoteze fiind ca barbatul a ucis-o, dupa care si-a pus capat zilelor.

Potrivit anchetatorilor, politistii au fost anuntati de catre o femeie ca intr-o locuinta din satul Arsa, judetul Constanta, se afla doua persoane decedate.

Oamenii legii s-au deplasat la imobilul de pe strada Matei Basarab si au descoperit un barbat de 60 de ani, care se spanzurase in baie cu o franghie, iar intr-o alta camera se afla cadavrul sotiei sale (58 de ani), care avea urme de violenta la cap.

Una din ipotezele anchetatorilor este ca barbatul si-ar fi ucis sotia, dupa care si-a pus capat zilelor.

Trupurile neinsufletite ale celor doi soti au fost duse la morga pentru efectuarea necropsiei.

Cazul a fost preluat de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, care urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care au murit cele doua persoane, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.