Un barbat care fusese eliberat recent din penitenciar a fost prins in flagrant de politistii bucuresteni, dupa ce a furat tevi din cupru de la o firma din Sectorul 2, anchetatorii stabilind ca anterior acesta a mai spart doua firme, de unde a furat bormasini, aparate de sudura, un flex si un pickhammer.

Barbatul, in varsta de 34 de ani, a fost prins sambata, dupa ce politistii bucuresteni l-au supravegheat in perioada noiembrie - decembrie, avand informatii ca, dupa ce a fost eliberat din penitenciar, fura din societati comerciale din Bucuresti si judetul Ilfov, potrivit Politiei Capitalei.

Sambata,in jurul orei 04.00, politistii l-au vazut pe suspect in zona unui parc din Sectorul 2, iar aproximativ doua ore mai tarziu, acesta avea doua bagaje voluminoase, astfel ca a fost imobilizat si dus pentru audieri la sediul Sectiei 9 Politie. Politistii au gasit in cele doua genti tevi din cupru de diferite dimensiuni, coturi si reductii din cupru, care fusesera furate de la o firma.

In urma investigatiilor, politistii au stabilit ca, in perioada 12-14 noiembrie, suspectul, impreuna cu un alt barbat, au intrat prin efractie in sediul unei firme, de unde au furat doua bormasini, doua aparate de sudura si un flex. Ulterior, in 2 decembrie, cei doi au spart un perete si au fortat usa de acces in sediul unei alte firme, de unde au furat un pickhammer si patru bormasini electrice.

Prejudiciul total produs de cei doi suspecti a fost estimat la 50.000 de lei, fiind recuperat aproximativ 60 la suta, a precizat Politia Capitalei.

Barbatul prins in flagrant a fost retinut, urmand sa fie prezentat magistratilor. Politistii il cauta pe celalalt suspect, iar cercetarile sunt continuate pentru furt calificat,

Politistii bucuresteni au fost sprijiniti in acest caz de Directia de Operatiuni Speciale, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.