Directorul executiv al Realitatea TV, Edward Pastia, a decis suspendarea realizatorului Dorin Chiotea, pe termen nelimitat, intrucat a laudat transmisia Antenei 3 de la parada de Ziua Nationala, scrie b1.ro.

«Sunt suspendat pe termen nelimintat de la aparitiile pe ecranul Realitatea TV. "Salut. De maine nu mai intri pe post. Vezi postarea ta vizavi de parada"; este mesajul pe care l-am primit de la directorul executiv Edward Pastia la o o ora dupa penultimul text care apare la mine in timeline si in care apreciam prestatia memorabila a echipei Antena 3 la festivitatile de 1 Decembrie. Atentie, nici nu se terminase Parada!», a scris Dan Chiotea pe Facebook.

Jurnalistul relateaza si reactia colegilor: «"Toti colegii" care m-au sunat pana acum recunosc ceea ce am scris eu. Nici nu trebuie sa fii vreun guru media pentru a realiza asta. "De ce te-ai apucat sa il lauzi pe Radu Tudor intr-un comentariu? Asta sigur ti-a agravat situatia!", mi-a mai spus un apropiat din trust».

Realizatorul povesteste pe pagina sa de Facebook, cu lux de amanunte, modul in care s-au petrecut lucrurile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.