Femeia de 34 de ani din Barlad care si-a ucis bebelusul dupa ce a nascut singura acasa, iar dupa aproximativ o luna l-a aruncat la un tomberon din apropierea locuintei unde statea cu chirie, a fost arestata preventiv pentru de omor din culpa.

Judecatoria Barlad a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele Cristinei Petriman, care, la mijlocul lunii octombrie, a nascut acasa, apoi si-a ucis bebelusul pe care, dupa mai bine de o luna, l-a aruncat intr-un tomberon, unde a fost gasit, pe 26 noiembrie, de un barbat care cauta prin gunoi.

Femeia a recunoscut in fata anchetatorilor ca si-a ucis copilul imediat dupa nastere, ea fiind acuzata de ucidere din culpa, scrie News.ro.

”In acest caz, medicii legisti trebuie sa faca acele analize de laborator histopatologice cu privire la cauza decesului. Ulterior, in baza acelor date, coroborate cu declaratiile femeii si cu rezultatele anchetei, se va face incadrarea juridica finala a faptei comisa de catre femeia de 34 de ani”, a declarat responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

In urma anchetei, politistii au stabilit ca femeia ar fi stat o luna in casa cu copilul mort, in conditiile in care a declarat anchetatorilor ca a nascut la jumatatea lui octombrie, iar cadavrul a fost gasit in tomberon pe 26 noiembrie. Dupa ce a scapat de trupul bebelusului, tanara a plecat din Barlad la fratele sau din Capitala, unde a si fost gasita de catre politisti.

Femeia, care a fost plecata o perioada de timp in Italia unde ar fi ramas insarcinata, lucra ca dispecer la o firma de taximetrie din Barlad.

Tanara mai are doi copii, unul fiind crescut de catre bunica, iar celalalt aflandu-se in plasament maternal.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.