Iulia Pop, jurnalista a postului de televiziune Digi24, a fost jefuita de hoti chiar in timpul unei transmisii in direct.

Jurnalista a fost pradata chiar in centrul orasului Timisoara, cand transmitea in direct o stire.

"HELP!!! Ora 15.25 - 15.30. Piata Victoriei. In cele aproximativ 5 minute cat au durat probele pentru transmisiunea in direct si live-ul propriu-zis un "binevoitor" a deschis usa masinii de serviciu si si-a ales de acolo o geanta. Si mai interesant e ca eram la aproximativ 10m de vehicul. In afara de acte, nu am avut alte valori, asa ca ma astept sa o arunce pe undeva... Asadar, daca gasiti acte pe numele meu, va rog, anuntati-ma!!!! Sau daca cineva a vazut ceva, orice.... si asta poate ajuta. Multumesc", a postat jurnalista, pe pagina sa de Facebook.

Primaria Timisoara a montat, in cadrul unui proiect european in valoare de 1,4 milioane lei, aproape 100 de camere de supraveghere in principalele locuri publice din oras. In Piata Operei, unde a avut loc furtul din masina televiziunii Digi24 au fost montate 20 de camere de supraveghere video despre care politistii locali responsabili de supraveghere au spus ca „pot face zoom si mari imaginea”, scrie adevarul.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.