Eugen Fana, barbatul din Slatina care a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare, anul trecut, pentru ca a ucis-o pe sotia patronului sau cu 16 lovituri de cutit a fost gasit spanzurat in celula.

Trupul lui Eugen Fana a fost descoperit, vineri dimineata, de catre colegii sai de celula, care au alertat gardienii, scrie News.ro.

Este vorba despre un detinut cu o pedeapsa de peste 25 de ani, pentru infractiunea de omor calificat. Acesta a fost gasit spanzurat pe 25.11.2016, in camera detentiunii. A fost solicitata ambulanta din Drobeta-Turnu Severin, detinutul fiind resuscitat, fara rezultat favorabil. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Mehedinti si reprezentantii Serviciului de Medicina Legala Mehedinti”, a declarat sambata Leonard Telteu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului de Maxima Siguranta din Drobeta-Turnu Severin.

Crima pentru care a fost condamnat barbatul a avut loc in 3 aprilie 2015. Atunci, Eugen Fana a mers acasa la patronul sau, Dan Micli, cu care avusese mai multe altercatii, seful reprosandu-i lipsa de implicare in activitatea unei societati de distributie de produse farmaceutice cu uz veterinar. In apartamentul dintr-un bloc de pe strada Teiului din municipiul Slatina a fost primit de Neli Micli, sotia patronului sau (angajatala Protecţia Copilului Olt), si de fiul acesteia, in varsta de 7 ani. Barbatul l-a inchis pe copil intr-o camera a apartamentului, iar pe femeie a injunghiat-o de 16 ori cu un cutit, dupa care a furat cheile de la autoturismul victimei si a fugit. El fost prins de politisti pe raza municipiului Ramnicu Valcea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.