Aveti mare grija daca mergeti la drum cu masina, in acest weekend. Politia a scos pe sosele toate radarele, iar soferii sunt sfatuiti sa circule cu viteza legala. In doar o ora, 24 de soferi care au depasit limita de viteza pe o portiune de pe DN1, in apropiere de Bucuresti, au fost amendati.
Niciun sofer care a depasit viteza legala sambata, pe DN1, nu a scapat de amenda. Cel mai grabit a fost prins in zona comunei Saftica si a avut o viteza de 105 km/ora, in conditiile in care viteza legala este de 70 kilometri pe ora.

Peste 20 de soferi care au fost opriti după ce au fost prinsi de radarul-pistol al politiei, un aparat care poate inregistra viteza de la o distanta de un kilometru, scrie digi24.ro.

Actiunea politistilor, inceputa in aceasta saptamana, continua si in weekend. Pana acum, au fost 14.000 de contraventii si infractiuni la regimul rutier, 800 de soferi ramanand fara permis. Politistii spera ca, astfel, sa mai reduca din numarul accidentelor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.