Cadavrul unui nou-nascut a fost descoperit, sambata dimineata, intr-un tomberon din Barlad. Copilul era infasurat intr-o patura si bagat intr-un sac de gunoi. Politistii au deschis o ancheta in acest caz si o cauta acum pe mama.

UPDATE Bebelusul gasit in tomberon avea, potrivit medicilor legisti, o luna. Deocamdata nu s-a stabilit si cauza decesului acestuia. Politistii fac apel la populatie sa anunte daca au observat disparitia vreunul copil nou-nascut.

Trupul neinsufletit al nou-nascutului a fost gasit de un barbat care cauta prin gunoaie, sambata dimineata. Dupa ce a gasit copilul, omul a sunat la 112.

„La o prima examinare, colegii nu au putut stabili varsta nou-nascutului si nici conditiile in care a survenit decesul. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legala in vederea efectuarii autopsiei, in urma careia se va elucida dacă fatul a fost nascut viabil”, a declarat Loredana David, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, potrivit digi24.ro.

Criminalistii, sub coordonarea unui procuror, fau deschis o ancheta si o cauta acum pe mama care si-a aruncat bebelusul la gunoi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.