Un barbat de 38 ani, din Urecheni, a fost impuscat in gamba de politistii din comuna dupa ce a sarit cu un topor la un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) Neamt, transmite Agerpres.

Directorul SJA, medicul Dorice Albu, a declarat ca echipajul de la Ambulanta a fost chemat joi, la Urecheni, de familia barbatului, fiind cunoscut cu schizofrenie.

La vederea echipajului medical, barbatul a luat un topor si a inceput sa ii ameninte pe cei din jur. Echipajul de la Ambulanta a sunat imediat la 112, insa pana la venirea politistilor, agresorul a lovit cu toporul parbrizul autosanitarei.

La sosirea oamenilor legii, barbatul s-a indreptat amenintator cu toporul spre acestia, situatie in care ei l-au impuscat in picior. Imediat, politistii l-au incatusat iar un alt echipaj de la Ambulanta, sosit la fata locului, l-a transportat la Spital. Aici, barbatul a primit ingrijiri pentru plaga impuscata si apoi a fost internat in sectia de psihiatrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.