Barbatul din Iasi, lovit in urma cu zece zile de un panou publicitar in timpul unei vijelii, a murit.

Omul a fost lovit de panoul publicitar in timp ce traversa strada si a fost transportat in coma la spital. Aici, el a suferit doua interventii chirurgicale, dar, din pacate, medicii nu au reusit sa il salveze, iar victima a decedat miercuri, la 10 zile de la tragedie.

Politistii au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa. Anchetatorii au descoperit ca exista o problema in ceea ce priveste emiterea autorizatiei pentru amplasarea panoului publicitar pe un teren care apartinea unei firme private. Aceasta trebuia sa aiba o autorizatie din partea primariei, dar acest act lipseste. Anchetatorii au mai vorbit si cu cei care au montat acel panou si, de asemenea, cu firma de publicitate pentru a afla detalii despre acest caz, scrie digi24.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.