Barbatul care a incendiat doi oameni ai strazii, luna trecuta, ar putea face inchisoare pe viata dupa ce, joi, a incetat din viata si cea de-a doua victima a sa.

Barbatul de 49 de ani care le-a dat foc celor doi oameni ai strazii din Galati va fi acuzat de omor deosebit de grav. Joi, a murit si cea de-a doua victima a sa, in varsta de 59 de ani, care a suferit arsuri pe 20% din suprafata corporala, scrie stirileprotv.ro.

Le-a dat foc pe strada, din senin

In noaptea de 21 octombrie, Stefan Alexandru, un individ de 49 de ani, s-a apropiat de doi oameni ai strazii care dormeau si erau acoperiti cu carpe si le-a dat foc, apoi a fugit de la locul faptei. Victimele au fost transportate la spitalul Floreasca, cu arsuri pe 70%, respectiv 20% din suprafata corpului. Unul dintre raniti a murit dupa o saptamana, iar cel de-al doilea in urma cu o zi.

Faptasul a fost prins dupa o saptamana de la comiterea faptei si este inchis acum in arestul Politiei Galati si, intrucat incadrarea juridica, in cazul sau, se va schimba in omor deosebit de grav. Pentru crimele sale, el ar putea sta tot restul vietii dupa gratii.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.