Un barbat de 48 de ani, din Galati, care lipea, pe un panou electoral, un afis prin care ii indemna pe oameni sa nu voteze, a fost amendat cu 500 lei, iar un tanar de 18 ani care vandaliza afise electorale este cercetat de politisti.

Barbatul de 48 de ani, T.A., din municipiul Galati, a fost depistat de politistii locali in timp ce lipea un afis scris de mana pe panoul de afisaj electoral amplasat pe strada Brailei, in zona Complexului din cartierul Tiglina 1, afis care prin continutul sau indemna cetatenii sa nu voteze, potrivit unui comunicat transmis, marti, de Politia Locala Galati, scrie News.ro.

La controlul corporal efectuat asupra barbatului, politistii locali au mai gasit cinci astfel de afise. Acestea au fost ridicate in vederea confiscarii, iar barbatul in cauza a fost sanctionat contraventional cu o amenda de 500 lei.

Intr-un alt caz, un echipaj auto, din cadrul Sectiei Nr. 4 de Politie Locala, in timp ce executa serviciul de patrulare pe bulevardul Milcov, in fata unui panou de afisaj electoral dintr-o statie de autobuz, l-a depistat pe, C.P., de 18 ani, tot din municipiul Galati, care vandaliza afisele electorale apartinand mai multor partide politice, dar, si pe cel al unui candidat independent.

Politistii locali l-au predat pe tanar la Sectia Nr. 4 Politie pentru continuarea cercetarilor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.