Presedintele Klaus Iohannis a comentat ironic declaratiile presedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit carora PNL ar putea incerca fraudarea alegerilor. Intrebat despre declaratia lui Dragnea, Iohannis a replicat zambind: ”Chiar el?".

Aflat la Iasi, presedintele Iohannis a fost intrebat de jurnalisti ce parere are despre declaratiile lui Liviu Dragnea privind fraudarea alegerilor. "Chiar el?", a raspuns, ironic, Klaus Iohannis, fara a face alte comentarii, scrie News.ro.

Si premierul Dacian Ciolos a ironizat ingrijorarea lui Liviu Dragnea privind posibilitatea fraudei electorale.

Am inteles ca domnul Liviu Dragnea este ingrijorat de posibila fraudare a alegerilor parlamentare. Stiu ca dumnealui este un om cu experienta in organizarea alegerilor si mai stiu ca, in trecut, nu totul a mers bine din acest punct de vedere”, a scris Ciolos, pe Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca schimbarile de la MAI si de la AEP din ultima perioada ii provoaca "suspiciuni", astfel incat a cerut BEC sa puna la dispozitia partidului aplicatiile folosite pentru alegeri de catre Autoritatea Electorala Permanenta, fiind de parere ca liberalii ar incerca sa fraudeze scrutinul.

Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Romania TV, ca are "suspiciuni" cu privire la schimbarile de la MAI din ultime perioada, precum si ancheta DNA de la AEP.

Din acest motiv, Dragnea afirma ca a solicitat ca BEC sa puna la dispozitia partidului sau aplicatiile informatice folosite pentru distribuirea mandatelor, afirmand ca nu este in regula ca formatiunile politice sa nu aiba acces la ele in aceste conditii. El a acuzat PNL ca ar putea dori fraudarea alegerilor si a indicat USR ca fiind de vina pentru situatia de la AEP, pentru ca institutia ar fi facut verificari la formatiunea lui Nicusor Dan, ceea ce a dus la ancheta DNA.

"Cei de la PNL se misca si actioneaza fara niciun fel de teama ca MAI i-ar certa macar sau i-ar pune sa intre in legalitate. (...) Ne fac sa ne gandim serios ca poate aceasta disperare a lor (...) poate sa ii duca cu gandul ca aceste alegeri trebuie fraudate ca ei, cum-necum, sa isi puna Guvernul lor", a explicat Dragnea, la Romania TV.

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.