Un tanar roman a fost gasit si retinut de autoritatile romane dupa ce acesta a comis mai multe infractiuni in peninsula Italica.

"Luni, politistii din Dolj au depistat, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al Politiei Romane, un barbat urmarit international de autoritatile italiene, pentru comiterea a trei infractiuni de talharie", informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane.

In cursul lunii iulie, in localitatea Riccione - Italia, barbatul retinut ar fi comis trei infractiuni de talharie, prin amenintarea victimelor cu arme de foc si deposedarea acestora de bunuri (bani si telefoane mobile).

"Tanarul de 26 de ani a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acestuia ordonanta de retinere pentru 24 ore. Politistii l-au incarcerat in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Dolj, iar astazi urmeaza sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare, pentru demararea procedurilor in vederea predarii catre autoritatile italiene", se arata in comunicatul politiei citat de HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.