Produsele de ingrijire pentru barbati sunt aproape la fel de diverse ca cele pentru femei, insa acestia se orienteaza mai ales catre lotiunile pentru dupa barbierit. Dar care produs este mai bun si cum se alege?

Odata cu trecerea anilor, barbatii au devenit foarte pretentiosi cu ingrijirea lor si daca acum fac programari la saloanele cosmetice la fel ca doamnele sau au grija sa fie mereu aranjati, asta nu poate fi decat un lucru interesant. Pielea fetei domnilor este, insa, mult mai delicata si sensibila decat cea a femeilor, astfel ca acestia trebuie sa fie foarte atenti cand aleg sa cumpere o lotiune after shave sau un balsam dupa ras.

Diferenta dintre after shave si un balsam dupa ras gasesti pe retail.ro

Pe langa aceste produse, cremele pentru ten, balsamurile de buze dar si alte cosmetice sunt la fel de cautate si cumparate. Uneori se fac greseli in ceea ce priveste achizitia lor pentru ca nu se tine cont de tipul de piele, insa cu putina documentare inainte se poate opta pentru produsul potrivit fetei si corpului.

Cosmetice si cadouri pentru barbati sunt la reduceri in brosura de la Avon disponibila online.

Sursa foto: pixabay.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.