Dupa ce a facut bilantul unui an de mandat al Cabintelui Ciolos, PSD a concluzionat ca realizarile sunt ''sublime, dar lipsesc cu desavarsire", noteaza dcnews.ro. Iata reactia fostului premier Victor Ponta pe marginea acestui subiect.

"Si totusi 'Guvernul ZERO' condus de Dacian Ciolos si 'garantat' de Klaus Iohannis a mai reusit ceva : sa intoarca Romania in anul 2009/ iar in 2017 poate sa faca mai mult rau decat au facut Basescu si Boc in 2010 - doar romanii pot sa ii opreasca pe 11 Decembrie!", a scris Ponta pe Facebook.

Si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat dur: "Am urmarit impaunarea Guvernului ZERO cu bilantul la 1 an. Romanul are o vorba inteleapta: daca tacea filosof ramanea. Pentru ca, daca punem in oglinda prioritatile strategice anuntate de Ciolos la inceput de mandat cu rezultatele de azi, vrem nu vrem, tot la cifra ZERO ajungem. Va amintiti cand, pe fondul emotiei publice, Ciolos promitea ca va face 4 centre regionale pentru marii arsi? Cate centre regionale avem acum? ZERO. E doar un exemplu. Acelasi ZERO e in toate domeniile", a scris Dragnea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.