Curtea de Apel Bucuresti a decis arestarea preventiva a fostului secretar de stat pentru problemele revolutionarilor Adrian Sanda, in dosarul in care se fac cercetari cu privire la acordarea ilegala de certificate de revolutionar.

In acelasi dosar, judecatorii au dispus arestarea preventiva a altor cinci persoane: Corina Denisa Tanase (secretar general al secretariatului de stat pentru revolutionari), Cristina Valentina Cechi (sefa Departamentului pentru revolutionari), Mihail Valentin Gadina (inspector de specialitate), Ionel Iosef (presedintele unei asociatii de revolutionari din Bucuresti) si Gheorghe Neagu, precizeaza TVR.

De asemenea, Andreea Dragomir, angajat al Comisiei Parlamentare a Revolutionarilor din Decembrie 1989, a fost plasata in arest la domiciliu.

Fostul secretar de stat Adrian Sanda este acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, iar ceilalti de abuz in serviciu, trafic de influenta, fals in inscrisuri sub semnatura privata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.