Barbatul care si-a injunghiat mortal fiica vitrega, intr-un complex rezidential din Ilfov, aproape de cartierul Militari, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind pus sub acuzare atat pentru omor, cat si pentru tentativa de omor, in cazul prietenului tinerei, care este internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, cu rani produse tot prin injunghiere.

Procurorii Parchetului Tribunalului Ilfov l-au retinut, duminica, pe Florian Ionel Ionescu (37 de ani) si au cerut instantei arestarea lui preventiva pentru omor si tentativa de omor, cererea fiind admisa de un judecator de drepturi si libertati de la Tribunalul Ilfov.

Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, care va stabili definitiv daca Ionel Florian Ionescu va ramane in arest, va fi plasat in arest la domiciliu sau cercetat sub control judiciar.

Si-a ucis fiica vitrega si l-a ranit pe iubitul ei

Barbatul si-a injunghiat mortal fiica vitrega, in varsta de 25 de ani, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un complex rezidential din Ilfov, aproape de cartierul Militari. El a mers la blocul in care locuieste tanara cu chirie, si, dupa o cearta, a lovit-o cu mai multe lovituri de cutit, apoi l-a injunghiat si pe prietenul acesteia. Pentru a-lo impiedica sa fuga, el i-a intepat rotile de la masina aflata in parcarea blocului in care s-a intamplat tragedia.

Barbatul injunghiat a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), cu mai multe rani produse prin injunghiere.

Nicoleta, tanara injunghiata, era de loc din Facaeni, Ialomita si se mutase in Bucuresti in urma cu aproape o jumatate de an, pentru a se angaja. Ea locuia cu chirie, impreuna cu o prietena, intr-un cartier aproape de cartierul Militari.

Potrivit apropiatilor, tatal vitreg al fetei nu se putea obisnui cu gandul ca aceasta a plecat de acasa, deoarece era indragostit de ea. El le-a spus anchetatorilor ca a recurs la gestul socant deoarece banuia ca fiica lui vitrega face videochat.

Nicoleta avea 25 de ani si un copil de 7 ani care, in momentul tragediei, se afla la mama ei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.