Un tanar de 26 de ani, cautat de autoritatile din Marea Britanie pentru ca ar fi abuzat sexual timp de doi ani un copil, a fost prins la Brasov si arestat preventiv.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Brasov l-au prins pe tanarul de 26 de ani vineri, in municipiul Brasov. Pe numele acestuia, autoritatile judiciare din Westminster, Marea Britanie, au emis mandat european de arestare, pentru savarsirea unor infractiuni de agresiune sexuala.

Barbatul este banuit ca, in perioada 2013-2015, ar fi agresat sexual in mod repetat un minor de 3-5 ani. Cel in cauza a fost prezentat de politisti Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov si Curtii de Apel Brasov, iar magistratii au dispus arestarea lui preventiva pentru 30 de zile. Persoana mentionata a fost introdusa in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, pana la finalizarea procedurilor de extradare“, se arata intr-un comunicat publicat luni de Politia Brasov, potrivit news.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.