Temperaturile din termometre au scazut considerabil, asa ca acum cautam diverse metode ca sa scapam de frig. Unii dintre noi imbraca mai multe haine, iar altii incearca bauturi calde si sanatoase de care putini stiu si pe care trebuie sa le incerci si tu sezonul asta.

Ne apropiem de Craciun, dar pana gustam din preparatele traditionale, mancam placinte cu mere sau cu dovleac, supe creme, ne bucuram de fructele si legume care curand nu o sa le mai gasim prin piete si facem provizii cu muraturi si gemuri, zacusca sau salate depozitate prin congelator pentru iarna.

Cateva propuneri de preparate de sezon gasesti in catalogul si revista de la Mega Image aici.

Una dintre cele mai populare licori consumate toamna si iarna in terase este vinul fiert, parfumat cu diverse mirodenii si arome. Este urmat apoi de ciocolata calda, alba sau neagra, la fel de apreciata atat de adolescenti, cat si de adulti. Insa sunt multe alta bauturi calde pe care inca nu le-ai incercat si pe care le poti prepara chiar tu acasa.

Pentru mai multe idei de bauturi calde citeste continuarea pe retail.ro

Sursa foto: pixabay.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.