Sarbatorile se apropie cu pasi repezi, iar instalatia cu cele mai multe beculete pentru interior, din lume, mai exact 500.000, se va aprinde.

Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 19.00, pe Esplanada Sud din Sun Plaza are loc evenimentul care deschide sezonul sarbatorilor de iarna, prin aprinderea luminitelor de Craciun. Inna este invitatul special - iar trupa The Pastels , din Slovacia, va sustine un spectacol inedit de dans cu led-uri si va aprinde instalatia de jumatate de milion de luminite.

Potrivit unui comunicat remis 9am, Sun Plaza a intrat in 2010 in "Cartea Recordurilor World Guiness" dupa ce a aprins cea mai mare instalatie indoor de lumini de Craciun, din lume. In 2016 isi propune un spectacol memorabil de muzica de calitate si dans incendiar:

  • suspans si dans inedit cu Trupa „The Pastels”
  • concert de super-hituri Deep Central
  • cel mai asteptat moment al serii: aprinderea a peste jumatate de milion de luminite
  • concert special INNA cu superhituri precum Say it with your body sau Cum ar fi?

In plus, cei care aleg sa-si petreaca seara in Sun Plaza vor beneficia de reduceri si gratuitati la Brioche Doree, Second Cup si restaurantul Spartan, in intervalul Happy Hour (18.00-22.00).

Mergeti la Sun Plaza, unde anotimpul cadourilor vine si anul acesta mai repede si cu multe-multe bucurii pentru cei mici si pentru cei mari. Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro si Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.