O tanara a fost injunghiata mortal de tatal ei vitreg, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un complex rezidential din Ilfov, aproape de cartierul Militari, iar prietenul ei a fost dus la spital cu rani produse prin injunghiere, au declarat pentru News.ro reprezentantii Parchetului Tribunalului Ilfov.

Crima a avut loc duminica, in jurul orei 03.00, tatal tinerei in varsta de 25 de ani fiind principalul suspect.

Din primele date ale anchetei rezulta ca tatal vitreg al fetei ar fi mers la blocul in care locuieste tanara, unde a lovit-o cu mai multe lovituri de cutit, apoi l-a injunghiat si pe prietenul acesteia, iar pentru a-l impiedica sa fuga, i-a taiat cauciucurile de la masina.

Barbatul injunghiat a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), cu mai multe rani produse prin injunghiere.

Managerul SUUB, Dragos Davitoiu, a declarat, pentru News.ro, ca barbatul a fost operat, starea lui este buna, in prezent fiind internat la Sectia de chirurgie toracica.

Principalul suspect a fost prins de anchetatori si va fi audiat, urmand sa fie pus sub acuzare pentru omor si tentativa de omor. La finalul cercetarilor, anchetatorii il vor duce la locul crimei pentru reconstituire.

Ancheta este facuta de un procuror de la Parchetul Tribunalului Ilfov, care a finalizat duminica dimineata cercetarile la fata locului. Printre persoanele audiate la fata locului este si colega de apartament a tinerei injunghiate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.