Patru barbati cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani au murit intr-un accident rutier care s-a produs, in noaptea de vineri spre sambata, pe drumul national 14, in dreptul localitatii Agarbiciu, judetul Sibiu. La iesirea dintr-o curba, masina a iesit de pe sosea, a intrat intr-un zid si s-a rasturnat pe plafon, barbatii fiind prinsi inauntru.

Reprezentantii Politiei Judetene Sibiu au anuntat ca patru barbati si-au pierdut viata intr-un accident care s-a produs pe DN 14, la iesirea din localitatea Agarbiciu.

”La iesirea dintr-o curba, masina care circula dinspre Medias spre Sibiu a iesit in afara partii carosabile , intrand in coliziune cu un zid. Autoturismul s-a rasturnat pe plafon”, au precizat reprezentantii Politiei Sibiu.

La randul lor, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au anuntat ca cei patru barbati au varste cuprinse intre 30 si 40 de ani si au fost incarcerati in autoturism, fiind nevoie de echipajele speciale pentru scoaterea acestora.

Deocamdata, autoritatile nu au anuntat daca au identificat victimele, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.