Un tanar din Iasi, elev la Liceul de Informatica, fiul unui ofiter SRI, a fost gasit mort, vineri seara, in apartament, cu un cutit infipt in spate, politistii declansand cercetari pentru prinderea autorului crimei.

Sabin Serban, elev in clasa a XII-a la liceul de Informatica din Iasi, a fost gasit mort vineri seara chiar de catre tatal sau, care lucreaza in cadrul SRI Iasi, baiatul avand un cutit infipt in spate.

Crima s-a petrecut in holul apartamentului din zona Alexandru cel Bun, unde tanarul locuia impreuna cu parintii sai.

Tatal adolescentului a sunat imediat la numarul de urgente 112, insa medicii echipajului SMURD sosit la fata locului nu au mai putut face nimic, baiatul fiind deja decedat.

Politistii ieseni au declansat cercetari, pentru identificarea si prinderea autorului acestei crime. Totodata, pe parcursul noptii, echipe de politisti au patrulat in zona blocului unde locuia tanarul, incercand sa adune informatii care ar putea contribui la desfasurarea anchetei.

Trupul baiatului a fost transportat la IML Iasi in vederea efectuarii necropsiei, iar cazul a fost preluat de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

Vecinii afirma ca au auzit zgomote pe casa scarii, insa sustin ca au crezut ca este vorba despre niste copii care se joaca in holul imobilului.

Una dintre ipotezele luate in calcul de catre anchetatori este aceea a unei razbunari.

Tanarul ucis a fost admis primul la Liceul de Informatica din Iasi in urma cu trei ani, iar prietenii acestuia sustin ca era sarguincios si avea in continuare rezultate bune la invatatura, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.