Un soldat americam trimis in Afganistan s-a intors acasa, in Statele Unite, cu o pisica pe care a salvat-o din zona de conflict.

Christine Weber Bouldin, soldat american trimis in Afganistan, a fost vizitata, in baza militara, de o pisica bolnava care abia se misca. A fost de ajuns o prima intalnire pentru ca femeia sa se ataseze pe loc de micuta felina, pe care a decis imediat sa o ia cu ea acasa, in America.

Nu a fost deloc usor insa. Pentru ca trebuia sa mai stea in Afganistan, iar pisica nu putea fi tinuta in baza militara, Bouldin a decis sa o trimita, pentru o vreme, intr-un adapost pentru animale din Kabul. Ea a platit 300 de dolari unui sofer si a stat cu sufletul la gura pana cand mica ei prietena a ajuns in siguranta la adapost.

"De la baza noastra pana in Kabul era un drum de o ora, plin de pericole. Eram foarte ingrijorata pentru ea. Nu stiam daca o voi mai vedea din nou si daca, apoi, mi se va permite sa o iau in America. Cred ca am si plans atunci", a povestit soldatul americn, potrivit boredpanda.com.

Din fericire, povestea s-a terminat cu bine. Peste cateva luni, cand Bouldin s-a putut intoarce acasa, a platit 2.000 de dolari pentru a putea sa ia si pisica, botezata Felix. "Nici nu mi-a pasat cati bani trebuie sa platesc", a mai spus femeia, convinsa ca intre ea si noul ei prieten s-a format o legatura indestructibila.

In prezent, pisica locuieste in Colorado cu Bouldin, cu sotul ei si cu o alta pisica, pe care acestia o aveau de ani buni.

Vezi AICI mai multe poze cu Felix si cu soldatul american


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.