Tanarul de 22 de ani gasit mort intr-o camera de camin din Grozavesti se numeste Georgian Mazilu si era student in anul 4 la Medicina. El a fost gasit chiar de catre sora lui, care mers sa vada ce este cu el dupa ce nu a mai tanarul nu a mai raspuns la telefon.

Studentul a fost gasit in camera, usa fiind incuiata pe dinauntru, si cu o punga pe cap. Pe masa, politistii au gasit un bilet de adio in care tanarul si-a explicat gestul. "Sunt nemultumit de rezultatele de la facultate, stiu ca n-am sa fiu niciodata un medic bun", a scris acesta.

Georgian Mazilu era un student de 10, iar in momentul in care a fost admis la facultate, in 2013, a fost al 32-lea pe lista, cu media 9.65. STudentul suferea de depresie, dar nu a vorbit niciodata cu nimeni despre acest lucru, astfel ca toti cei care il cunosteau au fost socati sa afle ca a murit, scrie opiniabuzau.ro.

Tanarul statea in aceeasi camera cu sora lui, si ea studenta la aceasta facultate, cu un an mai mare. Ea este, de altfel, cea care l-a gasit dupa ce a spart usa ajutata de alti tineri din camin.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.