Procurorii militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie fac perchezitii, joi, la Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta, pentru fapte de dare si luare de mita in legatura cu promovarea unor examene, au declarat surse judiciare pentru News.ro.

DNA anunta, intr-un comunicat de presa, ca procurorii militari din cadrul Serviciul pentru efectuarea urmaririi penale in cauze privind infractiunile de coruptie savarsite de militari fac cercetari intr-un dosar penal care vizeaza suspiciuni privind infractiuni de coruptie comise in cursul anului 2016.

Astfel, joi au loc sapte perchezitii la Constanta, trei dintre acestea fiind in sediul unei institutii publice.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca institutia vizata este Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta.

Conform surselor judiciare citate, este vorba despre fapte de dare si luare de mita in legatura cu promovarea unor examene la acesta institutie.

In ultimii ani, procurorii militari ai DNA au instrumentat mai multe dosare la astfel de structuri, precum ISU sau Armata, in care candidatii au dat mita pentru promovarea unor concursuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.