Un tanar din Galati, student al Universitatii Dunarea de Jos, a fost arestat preventiv dupa ce a lovit un tanar cu capul de asfalt, iar acesta din urma a murit.

Altercatia dintre cei doi studenti din Braila, pe nume Daniel Ianculescu si Alin Leopa, a avut loc luni, chiar in apropierea campusului studentesc al Universitatii Dunarea de Jos. In timpul conflictului, unul dintre tineri l-a lovit pe celalalt, iar acesta din urma a cazut cu capul de asfapt. La scurt timp, el a murit.

”Inculpatul si victima au avut un conflict in incinta unui club, anterior evenimentului, ulterior ei s-au intalnit la un chiosc din apropierea campusului studentesc din Galati unde au avut un schimb de replici, iar inculpatul l-a impins si l-a lovit pe celalalt tanar cu pumnul peste fata. Victima s-a dezechilibrat si a cazut cu capul de asfalt, si-a pierdut cunostinta, suferind un traumatism cranio-cerebral. A fost transportat la spital, dar ulterior a decedat in urma unui edem cerebral”, a declarat Oana Hancu, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Galati.

Agresorul a fost retinut luni de procurori, iar marti, magistratii Tribunalului Galati au admis propunerea de arestare pentru 30 de zile emisa pe numele acestuia pentru savarsirea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.