Printul Harry al Marii Britanii a confirmat relatia cu actrita americana Meghan Markle intr-o declaratie transmisa de Palatul Kensington, in care critica presa pentru ”valul de abuzuri si hartuire” la adresa ei.

Declaratia transmisa arata ca cei doi au o relatie de cateva luni si ca ”nu era drept” ca Meghan Markle sa fie subiectul unui astfel de tratament.

Rareori printul Harry ia masuri formale legat de ”povestile” aparute in presa. ”Dar in ultima saptamana s-a depasit limita”, se mai arata in declaratia transmisa.

In ultimele zile, mai multe ziare britanice au publicat pe primele pagini povesti despre actrita cunoscuta din serialul de televiziune ”Suits”.

Comunicatul transmis de Palatul Kensington mai spune: ”Iubita lui, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri si hartuire. Unele dintre acestea au fost foarte publice - defaimarea pe prima pagina a unui ziar national, subtilitatile rasiste din comentarii si sexismul si rasismul fatis din social media. Altele au fost ascunse publicului - eforturile legale pentru a tine departe de ziare povestile defaimatoare; mama sa, nevoita sa se strecoare printre fotografi pentru a ajunge la usa casei sale; incercarile reporterilor si fotografilor de a patrunde ilegal in casa si apelurile date politiei; mitele substantiale oferite de ziare fostului iubit al actritei; bombardarea a fiecarui prieten, coleg si persoana draga din viata ei”.

Printul Harry, in varsta de 32 de ani, a avut o relatia agitata cu presa, crescand constient de impactul pe care l-a avut implicarea media in viata mamei sale, printesa Diana, iar in declaratia transmisa spune ca era era ingrijorat pentru siguranta iubitei sale si ca este ”foarte dezamagit ca nu a reusit sa o protejeze”.

Nu este drept ca dupa cateva luni de relatie, Meghan Markle sa fie centrul unei astfel de furtuni. (...) Acesta nu este un joc - este viata ei si a lui”, se mai arata in comunicatul transmis de palat.

Meghan Markle, in varsta de 35 de ani, este o actrita americana nascuta in Los Angeles. A devenit cunoscuta gratie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune ”Suits” si s-a remarcat apoi si serialul ”Fringe”. S-a casatorit cu managerul Trevor Engelson in 2011, insa cei doi s-au despartit in mai 2013 si au divortat in august 2013.

Citeste si:
Probleme pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman, înainte de nuntă! Ce...
Probleme pentru Oana Moșneagu...


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.