Fostii prezentatori ai emisiunii "Cronica carcotasilor", Mihai Gainusa si Serban Huidu, au avut un schimb de replici pe internet, dupa ce Mihai Gainusa a postat pe blogul sau personal un mesaj, cu ocazia implinirii varstei de 46 de ani, in care i-a reprosat fostului sau coleg ca a distrus ceea ce au construit impreuna, asumandu-si integral meritele. In replica, Huidu l-a acuzat pe Gainusa ca "a fentat statul" si a dezvaluit ca acesta castiga "de trei ori mai bine decat intreaga echipa a Carcotasilor la un loc".

  • Gainusa, despre Huidu: Ai distrus ceea ce am construit impreuna
"Multumesc Serban ca ai crezut in valoarea mea. Nu-ti multumesc pentru ca ai distrus ceea ce am construit impreuna. Si ti-ai asumat integral meritele [...] N-o sa fac niciodata compromisul de a scrie vulgaritati, numai ca sa castig un public pe care n-o sa-l respect. Nu-mi pasa de cei care sunt si vor fi intotdeauna niste sfatuitori din linia doi, care dau in cel atacat si singurul lor talent e sa-i pupe in fund pe cei care le dau bani si-un loc de munca caldut. Sunteti niste nulitati si asa o sa ramaneti. Punct", se arata in mesajul postat duminica de Mihai Gainusa pe blogul sau personal.

In aceeasi maniera ironica Gainusa ii multumeste si lui Cristian Burci, proprietarul Prima TV, pentru ca a crezut in el, mentionand totusi ca "si-a batut joc de munca lui".

"Sa stii ca niciodata n-o sa ma dau bine pe langa un patron, ca sa supravietuiesc cu resturi aruncate", a scris Gainusa pe blogul sau.

  • Huidu, despre Gainusa: Castigai de trei ori mai mult decat toata echipa la un loc
In replica, Serban Huidu i-a transmis lui Gainusa un mesaj in numele echipei de "nulitati" si a colegilor "din linia doi", asa cum i-a numit Gainusa.

"Nu eu mi-am asumat meritele ci Echipa asta din care fac parte cu drag si din care ai facut parte si tu, daca iti mai aduci aminte. Ei se gandesc cu drag la tine,poate si pentru ca nu stiu ca tu castigai de trei ori mai mult decat toata Echipa la un loc (ups mi-a scapat). Totusi, imi sta pe limba o intrebare: daca toti sunt niste nulitati, de linia doi etc, de ce ai vrut sa lucrezi cu ei cand ai plecat? Tuturor le-ai facut oferte si ai primit un refuz categoric! Oamenii imi spun acum sa ii scuzi dar s-au gandit ca fiind <nulitati de mana a doua> nu fac fata presiunii noilor tale planuri", a scris Serban Huidu pe blogul sau.

  • Huidu, despre Gainusa: Unii mult mai destepti "din linia intai" au ales sa fenteze Statul scotand bani din firme pe cunoscutele "drepturi de autori"
Huidu isi incheie mesajul facand referire la procesul castigat anul trecut de Mihai Gainusa impotriva Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.
"Pentru mine cel mai important contract a fost cel cu Statul. Mi-am platit pana la ultimul leu datoriile catre Stat. Spre deosebire de mine, unii mult mai destepti <din linia intai > au ales sa fenteze Statul scotand bani din firme pe cunoscutele drepturi de autori. Dupa multi ani de tergiversari, guvernul Victor Ponta i-a amistiat pe rau platnici! Poti sa imi recomanzi avocatul ce se lupta pentru <drepturile tale>? Nu de alta, dar as vrea si eu banii platiti ca impozit la Stat inapoi", noteaza acesta.
Citeste si:
Andreea Tonciu și Robert Niță, schimb de replici după eliminarea de...
Andreea Tonciu și Robert...

Cum s-a produs ruptura Huidu-Gainusa

Mihai Gainusa a decis sa se retraga dupa 14 ani in programul realizat la Prima TV cu Serban Huidu. La sedinta la care Gainusa si-a anuntat plecarea, si Codrut Keghes - Dezbracatu' - a parasit echipa. Asta se intampla in anul 2014. Acestia au inceput un nou proiect la Prima TV, emisiunea "Cusurgii", care s-a incheiat dupa un singur sezon.

Mihai Gainusa si Codrut Keghes (Dezbracatu') au inceput sa prezinte emisiunea "Cronica Carcotasilor" in noiembrie 2011. Atunci Serban Huidu a iesit din echipa de prezentatori a emisiunii "Cronica Carcotasilor", in urma accidentului din 16 octombrie in care a fost implicat si care s-a soldat cu moartea a trei persoane.

Dupa plecarea lui Gainusa, la pupitrul Cronicii au fost asezati bebelusa Ioana Petric si actorul Alex Bogdan, care a fost inlocuit mai tarziu de Cristian Hrubaru.

Citeste si:
Dispariții subite în China. Vestea morții mai multor oficiali,...
Dispariții subite în China....

In 2015 Dezbracatu'se intoarce la "Cronica", iar in septembrie anul trecut Huidu anunta ca va reveni la pupitrul emisiunii alaturi de bebelusa si Dezbracatu", relateaza HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.