Traficul rutier va fi restrictionat, duminica dupa-amiaza, in zona centrala a Capitalei, unde are loc mitingul Partidului National Liberal la care sunt asteptati sa participe, potrivit protocolului de organizare a evenimentului, peste 15.000 de participanti.

Circulatia rutiera va fi restrictionata, duminica, intre orele 15.00 si 20.00, pe Calea Victoriei, (intre Piata Victoriei si Dem. I. Dobrescu), pe Strada Stirbei Voda (de la intersectia acesteia cu Str. Berzei), pe Str. Dem. I. Dobrescu (intre Bd. Ghe. Magheru si Calea Victoriei), pe Str. Rosetti (intre Bd. Nicolae Balcescu si Calea Victoriei) si pe Str. Episcopiei (intre Str. George Enescu si Calea Victoriei), anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

Politistii spun ca au stabilit ca autocarele si microbuzele care ii vor transporta pe participantii la miting sa aiba puncte de intalnire, la intrarile in Bucuresti, la ora 14.00.

Astfel, vor ajunge la Fantana Miorita cei care vin pe DN1, la Parcul Plumbuita, cei care se vin pe DN2, la rondul de la Cora Pantelimon, cei care vin pe DN3, la magazinul Dedeman de pe Soseaua Giurgiului, cei care vin pe DN5, la statia Lukoil de pe soseaua Alexandriei, participantii care vin pe DN6, la Policolor, pe Theodor Palady, simpatizantii liberali care vin pe Autostrada A2 si la Metro Militari, cei care ajung in Bucuresti pe Autostrada A1.

Potrivit protocolului incheiat de liberali cu municipalitatea, la miting vor participa peste 15.000 de persoane, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.