Traficul rutier este blocat, sambata dimineata, pe Autostrada A2, sensul Bucuresti - Constanta din cauza unui accident de circulatie care a avut loc la kilometrul 67, in zona Lehliu Gara si in care au fost implicate 15 masini, iar mai multe persoane au fost ranite.

„Avem deja patru decedati, nu mai sunt persoane incarcerate. S-a activat planul rosu”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Calarasi, Ovidiu Tataranu.

„In jurul orei 8.42, pe Autostrada A2, la Km 67, sensul de deplasare catre Constanta, din cauza cetii dense, s-a produs un accident in care au fost implicate circa 15 autovehicule. Din primele date a reiesit ca accidentul s-a soldat cu aproximativ 20 victime, dintre care patru decedate. Echipajele de rutiera din cadrul BAMS (Bridada de Autostrazi si Misiuni Speciale - n.r.), BPR (Brigada de Politie Rutiera Bucuresti - n.r.) si IPJ Calarasi asigura salvarea de vieti, masurile la fata locului si fluidizarea circulatiei pe rute ocolitoare. Recomandam conducatorilor auto sa respecte indicatiile politistilor”, spune cms.-sef Ramona Dabija, seful Centrului de Informare si Relatii Publice al Politiei Romane.

Traficul rutier este blocat, sambata dimineata, pe Autostrada A2, sensul Bucuresti - Constanta in zona in care a avut loc accidentul de circulatie.

„Sunt alertate judetele Calarasi, Ialomita si Bucuresti-Ilfov care au trimis mai multe echipaje, inclusiv echipaje de la Floreasca cu medici si asistenti suplimentar. Interventia va fi ingreunata din cauza deplasarii in ceata a echipajelor”, a declarat pentru News.ro dr. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI.

Accidentul s-a produs pe fondul unei vizibilitati scazute, sub 50 de metri, transmite News.ro.

Planul rosu de interventie a fost activat, astfel ca toate ambulantele disponibile au fost directionate catre locul accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.