Fostul premier Victor Ponta a comentat incidentul de miercuri, dupa ce un angajat Hotnews a postat un status jignitor la adresa fostului presedinte al PSD pe pagina de Facebook a publicatiei, noteaza romaniatv.net.

"Ura ne mistuie pe toti, fara exceptie, iar monstrul intolerantei este mai mare decat vrem sa credem!

1. M-a sunat Dl PantazI care si-a cerut scuze in numele redactiei / am considerat un gest de normalitate (extrem de rar in tara noastra), i-am spus imediat ca inteleg situatia si pentru mine subiectul e inchis / nu i-am cautat eu pe cei de la Hotnews, nu am cerut eu vreo sanctiune si nici nu m-am gandit sa reactionez in alt fel.

2. Sunt deja extrem de obisnuit (si vaccinat) cu atacurile de toate felurile la adresa persoanei mele si chiar a familiei.

3. Nu raspund atacurilor facute de jurnalisti din simplul motiv ca nu e treaba mea sa controlez ce fac acestia / eu ma lupt cu oamenii politici care imi sunt adversari, nu cu jurnalistii.

3. Imi pare rau pentru orice om care isi pierde locul de munca / si pot sa il inteleg , mai ales ca si eu la dublul varstei sale scriu deseori patimas pe contul meu de Facebook lucruri care pot fi considerate jignitoare sau deplasate si pe care le regret ulterior.

4. Pentru un om tanar granita intre ironie, dezacord, critica ( pe de o parte) si ura patimasa ( pe de alta parte) este foarte dificil de gasit - ca parinte stiu ca este vina mea daca vad manifestari excesive la copiii mei si ca totul tine de modul in care educi controlul emotional si capacitatea de a tolera ceva cu care nu esti de acord! Grea treaba", a scris Ponta pe Facebook.

De asemenea, iata si cele trei intrebari pe care le adreseaza fostul prim-ministru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.